- Annons -

Alexander Edberg ny klubbchef: ”Det är en dröm”

Under onsdagskvällen stod det klart att Alexander Ebderg är ny klubbchef i Rospiggarna. Ett jobb han är tacksam över att han fått.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Det är såklart inspirerande. Jag började jobba med enbart försäljningen i Rospiggarna i vintras. Redan då kände man en potential: ”Här går det att göra väldigt bra saker.” Nu känns det fantastiskt att få jobba med alla de här människorna som är med i klubben. Vi har över 100 ideella som hjälper till i föreningen och man märker att det här betyder så sjukt mycket för folk. Det gäller partners, de ideella och människor runtom, säger Alexander Edberg till Norrteljetidning

Resultatet med försäljningen har inte låtit vänta på sig.

– Nu har vi gått från klarhet till klarhet på försäljningssidan. Och då kände jag, när jag fick frågan, att det var en ”no brainer” att tacka ja. Det här är en dröm. Jag lever speedway och brinner för sporten.

- Annons -

Frågan är vad Edberg kommer göra i klubben? Till tidningen uppger han följande:

– Jag ska bland annat styra den dagliga driften. Sen har vi sjukt mycket idéer inom klubben. Mitt jobb är att se till att de idéerna verkställs. Där är både de ideella och de som får betalt av klubben för att utföra ett arbete väldigt viktiga. Sen vill jag inte blanda mig i det sportsliga. Det får Peter (Jansson, Rospiggarnas lagledare) och kompani sköta.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna