- Annons -

Adrian Miedzinski pratar ut om sitt tillstånd: ”Jag mår bra, tack för all support”

Adrian Miedzinski skadades allvarligt i slutet av augusti och försattes i koma. Polacken tar sig nu tillbaka, steg för steg.

- Annons -

Adrian Miedzinski är på bättringsvägen efter sin svåra olycka i Polen. I en video som har publicerats på hans Facebooksida berättar han om hur han mår.

”Jag mår bra, sedan den 23 september är jag hemma. Jag fungerar och är okej. Jag vill tacka läkarna och sköterskorna på Zielona Gora sjukhus, och specialisterna i Torun för deras fantastiska behandling.”

”Tack till hela speedwayvärlden, mina förarkollegor och representanter från olika klubbar. Tack så jättemycket för all omtanke och support.”

”Jag vill också tacka min familj och mina vänner för att de finns vid min sida. Ni hjälper mig tillbaka till 100%.”

- Annons -

”Tack till er alla för att ni funnits vid min sida från början och för att ni trott på att ni ska få se mig igen. Nu har jag en tid med rehabilitering framför mig med mitt team, jag kommer lägga ner allt jag har på det här för att komma tillbaka till 101%. Tack så mycket, vi ses snart”

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna