- Annons -

Adrian Axelsson fortsätter imponera på ungdomssidan – ny seger för svenske mästaren

Under lördagen kördes den årliga ungdomstävling ETAB Open och dennna gång var det 40-års jubileum. Tävlingen avgjordes på Eskilstuna Motorstadion med 11 deltagande förare.

- Annons -

Tävlingen kördes över 13 stycken grundheat med två semifinaler och slutligen ett finalheat. Grundomgången vanns av hemmaföraren Jesper Kvarnström vilket gav en plats i den första semifinalen. Med sig till semifinal fick han Adrian Axelsson, Moses Öberg, Texas Johansson, Harald Fohlin, Eddie Ljung, Scott Björkström och Indra Holmsten-Bister.

Från den första semifinalen tog sig Adrian Axelsson och Harald Fohlin vidare och från den andra semifinalen var det Texas Johansson och Moses Öberg som avancerade till finalheatet.

I finalen var det Adrian Axelsson som passerade mållinjen först och vinner ETAB Open 2025. Tvåa slutade Moses Öberg och den sista pallplatsen togs omhand av Texas Johansson. Harald Fohlin slutade således fyra i finalheatet.