- Annons -

Svensken skriver tvåårsavtal med Piraterna: ”Känns mycket bra”

Under fredagsförmiddagen gick Piraterna ut med deras nästa pusselbit inför den kommande säsongen i form av skåningen Mathias Thörnblom som kritat på för två år i klubben.

- Annons -

32-åringen kom till Piraterna under 2024 års säsong efter att ha kört några matcher för Lejonen innan han lämnade klubben. Men nu är det klart att han kommer representera Piraterna från starten av säsongen kommande två år.

– Det känns mycket bra att få fortsätta samarbetet med Mathias och hans proffesionella team de nästkommande två åren. Vi tror och hoppas att vår skåning kommer att ta ytterligare kliv framåt. Nu när han funnit tryggheten i laget och även kan kallas vår hemmabana för just ”hemma”, så hoppas jag resultaten kommer att nå högre nivåer rakt igenom, säger Piraternas assisterande lagledare Anders Bylin klubbens hemsida.

Piraterna 2025:
Vaclav Milik, 1.268
Mathias Thörnblom, 1.103
Jonathan Ejnermark, 0.638
Ludvig Selvin, 0.500

Australiensaren stannar i Karlstad
- Annons -

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna