- Annons -

Berntzon förlänger med Örnarna

Oliver Berntzon fortsätter i Örnarna. Det meddelade klubben under onsdagen. Till den kommande säsongen kommer svensken inte vara tillgängliga alla matcher för Mariestadslaget.

- Annons -

– Tyvärr kan jag nog säga direkt att jag inte kan åka lika många matcher för Örnarna nästa år som i år. Andraligan har fram tills nu haft lördagar och söndagar som fasta matchdagar. Nästa säsong ändras det till två matcher på torsdag och två på söndag, säger Oliver till Örnarnas Facebooksida.

Berntzon är tillfreds med att stanna i klubben över den kommande säsongen.

– Örnarna som klubb är speciell för mig. Det känns lite som hemma. Det kan av naturliga skäl inte mäta sig med Lejonen och Gislaved där jag en gång startade och är uppväxt, men jag flyttade till Skaraborg 2015. Snart har jag faktiskt bott här i tio år.

- Annons -

Örnarna
Oliver Berntzon, 2.564
Jonatan Grahn, 1,802
Leo Klasson, 0.500

Redaktionen
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna