- Annons -

Nicki Pedersen med besked om framtiden

Nicki Pedersen har hunnit bli 47 år gammal. Trots det så är han fortfarande aktiv förare samtidigt som han är förbundskapten för det danska landslaget.

- Annons -

Det har spekulerats en del kring om rutinerade Nicki Pedersen kommer fortsätta med speedwayen eller inte. Nu står det klart att dansken satsar vidare.

– Min kropp mår bra. Jag är frisk. Jag har åtminstone en säsong till i mig, säger Nicki Pedersen till JV.DK.

Efter drygt 20 raka säsonger i Holsted så bytte han klubb i Danmark. Ny klubbadress blev Grindsted. Till den kommande säsongen blir det en ny flytt i Danmark.

- Annons -

– Jag fortsätter inte i Grindsted, men det finns intresse från andra klubbar. Vi får se var det landar.

Under året som gick körde han även för Rzeszow i den polska andraligan. Hur det blir med styrning i Polen 2025 är inte klart.

– Det är samma sak där, jag har några klubbar som jag väntar på att de ska komma tillbaka med ett erbjudande. Sen tar vi det därifrån, men ingenting är klart just nu.

Redaktionen
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna