- Annons -

Uppgifterna bekräftade: Fredrik Lindgren klar för Västervik

För två veckor sedan kunde vi avslöja att Fredrik Lindgren var klar för en återkomst till Västervik. Nu bekräftas det från klubbens håll.

- Annons -

Fredrik Lindgren lämnade Västervik efter säsongen 2023. Då snittreglerna för förare som inte kört i Sverige på ett år ändrats så talade mycket för att Lindgren skulle komma tillbaka till klubben 2025.

Nu bekräftar klubben på sin hemsida att Lindgren är tillbaka.

– Med ouppklarade arbeten i Bauhausligan och med Västervik Speedway som klubb så hoppas vi tillsammans med en stark organisation och kompetenta lagkamrater gå långt, och vårt mål är självklart att vinna SM-guld med Västervik Speedway, säger han i ett pressmeddelande.

- Annons -

Fredrik Lindgren har i skrivande stund 1.640 i snitt i Polen. Hans ingångssnitt i Sverige blir samma som det han avslutar med i Polen. Det återstår en match för hans lag Lublin.

Redaktionen
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna