- Annons -

Dackarnas lagledare efter finalförlusten: ”Det är ett väldigt bra lag”

Finalen i Bauhausligan där Lejonen tillslut stod som mästare efter att ha besegrat Dackarna över två matcher med totalt 96-84.

- Annons -

Efter att ha förlorat den första finalmatchen på hemmaplan var Dackarna i ett tufft läge inför finalreturen men efter inledningen på matchen fanns det ett hopp när man hade likaläge totalt sett efter fyra heat. Men sen ångade Lejonen på och i det trettonde heatet kunde man avgöra och säkra guldet.

– Det är ett väldigt bra lag vi möter och de nöter ner oss idag. Vi försöker, men då måste det funka om vi ska lyckas rubba dem. De har gått som en ångvält hela säsongen och körde ut Indianerna i två raka matcher och vann hemma mot oss i första finalmötet, säger Dackarnas lagledare Mikael Teurnberg till Dagens Hultsfred efter matchen.

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna