- Annons -

Nog med silver för Berntzon, till slut kom guldet: ”Känns helt underbart”

Årets svenska mästare är korad. Efter fem lag-SM-silver fick Oliver Berntzon fira ett efterlängtat guld med moderklubben Lejonen.

- Annons -

Det känns helt underbart. Jag har nog med silver och har drömt om att köra hem ett SM-guld med Lejonen i Gislaved, säger Oliver Berntzon.

Lejonen har gått nästintill obesegrade genom årets säsong. Enligt Oliver är den goda lagsamanhållningen nyckeln till framgången.

Det är helheten. Vi har kunnat köra med flera laguppställningar under säsongen och ändå levererat. Sen skulle jag säga att guldet vanns redan i Målilla. Vi fick med oss ett övertag på fyra poäng och kunde hålla jämnt under returen. Däremot började vi darra lite när Dackarna var i ledning efter fyra första heaten. Men vi pratade ihop oss och gjorde de ändringar vi behövde göra.

Hur ska ni fira ikväll?

– Det blir upp till VIP:en och dricka skumpa, avslutar Berntzon.


Isac Björkholm
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna