- Annons -

En grupp har startats för att få tillbaka Sayfutdinov och Laguta i GP-serien

Artem Laguta och Emil Sayfutdinov har inte fått köra i GP-serien sedan Ryssland inledde sin invasion av Ukraina. Nu höjs röster för att läget ska förändrats.

- Annons -

2021 var Artem Laguta bäst i världen, hans landsman Emil Sayfutdinov var tredje bäst. Bara ett halvår senare avbröts deras GP-karriärer då Ryssland anföll Ukraina.

Efter att inte ha fått köra alls under 2022 så var ryssarna tillbaka på polska licenser under 2023. De fick dock inte köra i GP-serien. Och det får de fortfarande inte göra.

Det finns dock personer som tycker att de borde få komma tillbaka till GP-serien. Det höjs sådana röster på sina håll. Bland annat så har en grupp på Facebook startats. Syftet med gruppen är att försöka påverka FIM så att Artem Laguta och Emil Sayfutdinov får Wildcard till nästa års GP-serie.

- Annons -

Facebookgruppen har i skrivande stund strax under 900 medlemmar.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna