- Annons -

Efter bronset – så går tankarna om framtiden och förarna som klubben helst vill behålla

Efter att ha vunnit Allsvenskan 2023 så fick Njudungarna nöja sig med ett brons under årets säsong. Nu berättar assisterande lagledare Viktor Stendahl om framtiden.

- Annons -

Årets säsong tog slut i semifinalen mot Griparna.

– Det har varit en säsong med mycket strul. Vi har fått skador mitt i matcher och fått köra minst en man kort i flera av dem. Men överlag ska vi vara nöjda med årets säsong, vi har kört med mycket svenska förare så ett brons är ändå inte fy skam, säger Viktor Stendahl.

Blir du kvar i klubben?

- Annons -

– Om klubben vill ha mig kvar fortsätter jag gärna. Tycker det är svinkul och samarbetet mellan mig och Affe (Trofast) tycker jag fungerar väldigt bra.

Efter konkursen 2022 så är speedwayen i Vetlanda på gång tillbaka. 

– Det går sakta framåt. Det tar tid att bygga upp igen och det gäller att man skyddar långsamt. Vi har fått igång ungdomsverksamheten igen från cykelspeedway till prova på och det är oerhört viktigt för framtiden. 

Några förare som ni gärna behåller till nästa år?

- Annons -

– Helst hela truppen! Men med de regler som finns kommer det bli svårt. Men vi kommer väl först och främst fokusera på att behålla alla de svenska förare vi haft i år. Sen en förare som Villads Nagel har varit en positiv överraskning så honom vill vi helst inte släppa heller.

Redaktionen
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna