- Annons -

Lagkapten Jensen om första finalen: ”Inte något att skryta om”

Första finalen mellan Dackarna och Lejonen är avgjord. Inför returmötet kommande tisdag går Lejonen in med ett övertag på fyra poäng.

- Annons -

Trots tappra försök av Dackarna att vända matchen lyckades gästande Lejonen hålla i ledningen man skaffade sig i början. Hemmalagets kapten Rasmus Jensen ger sin syn på kvällen.

– Klart det känns surt att förlora. Lejonen var mycket smartare in i första sväng än vad vi var. Vi lyckades hitta rätt längre in i tävlingen. Det finns inte så mycket att säga. Vi kom tillbaka och gjorde att deras övertag inte blev större, säger Rasmus Jensen.

Trots underläget har han inte gett upp hoppet om att försvara Dackarnas titel som svenska mästare.

– Jag tror fortfarande vi har en bra chans att vinna i Gislaved. Det är en bana som alla i laget gillar. Kan Lejonen vinna med fyra poäng här kan vi vinna med minst fyra poäng där. Men då måste vi hitta rätt redan från första heatet, få till bra starter samt vara kloka in i första sväng.

Du körde in 7+2 och var inblandad i två femettor. Vad tycker du om din egna insats under första finalen?

– Jag gjorde en okej insats. Inte något att skryta om direkt, men den var okej, avslutar Rasmus Jensen.

- Annons -

Isac Björkholm
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna