- Annons -

Nilsson rakt in i hetluften: ”Ta det för vad det är”

Kim Nilsson gör sin andra GP-tävling för säsongen. Tidigare i år var han Wildcard i Målilla. Nu är det dags igen.

- Annons -

Det är snabba ryck i speedway. Inget nytt på den fronten. För Kim Nilssons del innebär det att han med mindre än en veckas varsel får gå in och ersätta skadade Mikkel Michelson i Vojens och Torun.

Efter lördagens tidskval säger han följande om banan:

– Vi får se hur det blir, på träningen så påminde det ganska mycket om förra året. Men jag vet att det ändrades jäkligt mycket inför tävlingen. Vi får se, säger Kim Nilsson.

- Annons -

Under förra säsongen var Kim permanent förare i GP-serien. När han nu är tillbaka slås han av en sak.

– Det är väldigt hektiskt. Man går och väntar hela förmiddagen, sen bara smäller det till. Det är grej på grej hela tiden.

Hur har du förberett dig inför det här?

– Det har pågått hela veckan egentligen. Jag körde i Allsvenskan i torsdags, sen var det bara att sätta sig i bilen under fredag förmiddag. Det har varit mycket att tänka på.

- Annons -

Är det enklare nu när du kommer in utan samma press?

– Det är det, sen vill man alltid göra bra ifrån sig. Det är bara att ta det för vad det är, eller i alla fall försöka göra det. Det är en annan speedwaytävling bara, även om mycket är annorlunda. Jag tar det heat för heat, avslutar Kim Nilsson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna