- Annons -

Tre raka pallplatser – men det kan bli bättre: ”Då är jag alltid den smutsigaste killen där ute”

Fredrik Lindgren ligger tvåa i GP-serien. I Wroclaws Grand Prix stod han återigen på pallen. Men det finns en sak som svensken kan göra bättre.

- Annons -

Under lördagen är det dags för Grand Prix i Riga. Fredrik Lindgren kommer dit med en bra känsla.

– Jag känner att jag kör bra just nu. Kan jag bli lite bättre från start så skulle det vara skönt. Jag får jobba hårt bak i fältet, säger Fredrik Lindgren till Fimspeedway.com. 

– Efter mitt fjärde och femte heat så är jag alltid den smutsigaste killen där ute. Jag får käka mycket lera, jag hoppas som sagt kunna starta lite bättre.

- Annons -

I Wroclaw, som var den senaste ronden i GP-serien så hade Fredrik Lindgren en lyckad kväll.

– Jag hade bra fart genom hela tävlingen. Jag fick en bra inledning på tävlingen från bana ett och två. Bana tre var lite av en mardröm, jag hade den två gånger och det gjorde mig lite orolig. Jag lyckades få med mig några poäng därifrån och ta mig till semifinal.

Foto: Erik Kruse

Fredrik ligger nu på en andraplats i sammandraget. 15 poäng bakom Bartosz Zmarzlik, Fredrik medger att 15 poäng är ganska mycket och att det krävs en hel del för att ta sig ifatt. Med det hektiska schema som är på slutet i GP-serien så gäller det att hålla formen och ta det tävling för tävling.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna