- Annons -

Kom igen nu Linkan – fixa tredje raka

Fredrik Lindgren har kommit igång bra, de två senaste GP-tävlingarna har han varit på pallen. Nu är det dags att ta tredje raka!

- Annons -

Efter några tuffa tävlingar i mitten av årets GP-säsong så har Fredrik Lindgren hittat farten i GP-serien. Det blev guld i Gorzow, det följdes sedan upp med ett brons i Cardiff.

– Jag vill bara försöka avsluta årets säsong så starkt som möjligt. Jag skulle jättegärna vinna något mer GP. Det har jag inte gjort så många gånger, så det vill jag gärna göra, sa Fredrik Lindgren till Speedwayfans.se efter pallplatsen i Cardiff.

Och visst vore det ett perfekt tillfälle att slå till på när GP-festen kommer till Wroclaw. Det känns som att han är på gång, och det inte bara GP-serien. Han plockade nämligen full pott i England så sent som i torsdags.

- Annons -

Jag känner på mig att han kan göra en bra tävling på nytt. Kommer han på pallen för tredje gången i rad så ser det mycket ljust ut att få med sig en medalj i totalen.

Kom igen nu Linkan!

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna