- Annons -

Oklart hur Indianerna ställer upp: ”Inte information som man vill skylta med”

Det är dags för avgörande i kvartsfinalen mellan Indianerna och Piraterna. Motalalaget har fyra poängs försprång.

- Annons -

Det kan bli en del förändringar jämfört med den uppställning som Indianerna anmälde under söndagskvällen. Men det vill inte klubben svara på just nu.

– Det här är inte information som man vill skylta med. Vi behöver vara lite mer modesta med hur mycket vi blottar oss. Men jag lovar att att berätta vad det handlar om efter matchen på tisdag, säger Indianernas lagledare Peter Johansson till Nerikes Allehanda.

I den anmälda uppställningen åker Gleb Chugunov som nummer fyra.

- Annons -

– Det här är en uppställning för att vi ska klara oss hela matchen. Mot Smederna var tanken att försöka gå tidigt i matchen för att säkra upp seger och bonuspoäng, nu vill vi sprida ut gracerna mer. På grund av startspåren, som gör det svårt att komma in i tävlingen, är fyran det svåraste numret. Men Gleb är som en oldschool-lysknapp, han har ingen dimmer utan han är av eller på. Och är han av så är fyran ändå ett så pass svårt nummer att vi kanske inte tappar så mycket, är han på och flyger som senast så är han en av dem som kan klara av att starta där

Mycket talar för att Indianerna tar sig vidare till semifinal. Men det kan naturligtvis också ta slut under tisdagskvällen.

– Det vore synd och skam, för det här är det bästa laget som jag jobbat med under mina år i Indianerna, och vi utvecklar fortfarande våra styrkor för varje match. Det vore jäkligt tråkigt om det tog slut redan nu.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna