- Annons -

Nästan ett år efter otäcka kraschen – närmar sig comeback: ”Åker motorcykel bättre än jag går”

Det har gått nästan ett år sedan Patrick Hansens otäcka olycka i Polen. Han har inte gett upp hoppet om en återkomst till speedwaybanan. Tvärtom, comebacken kommer närmre och närmre.

- Annons -

Under årets säsong har Patrick Hansen varit expertkommentator i Canal+. Han har även gjort allt han kan för att återgå till racingen. Även om han tränat de senaste månaderna så har det varit en bra bit kvar innan han kan köra. I en intervju med Sportowefakty berättar han att det nu är säkert både för honom och andra på banan.

– Jag känner ingen smärta, men jag kan se på videon och bilderna att min figur har förändrats något. Men nu tänker jag inte på det och jag kan träna i full fart, på alla delar av banan. Jag testar motorer för ligaracing och letar efter fart, säger han.

– Jag kör motorcykel bättre än jag går, det är jag inte ensam om som speedwayförare. Jag känner ingen press kring att återvända till racing. Känner jag mig snabb och bra på träningen kommer jag att vara med på några tävlingar, och om inte så avvaktar jag, fortsätter han.

Polska klubbarna med mest publik – imponerande siffror
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna