- Annons -

”Det kommer vara väldigt roligt att vara Varg-supporter”

Vargarna slutade sist i årets Bauhausliga. I flera av matcherna kom man inte upp i nivå och förlorade med stora siffror. Under den kommande säsongen ska det dock bli ändring på det.

- Annons -

Vargarna som är nykomlingar i Bauhausligan fick med sig sex poäng på sina 14 matcher. De vann två matcher och körde en oavgjord.

– Vi hade självklart hoppats på mer. Vi hade hoppats på att vi skulle kunna var med och slåss om sjätteplatsen och ta oss till slutspel. Sportsligt är vi inte riktigt nöjda men jag är jättenöjd med hur föreningen har jobbat under säsongen och det finns en stor utvecklingspotential, säger Mikael Wirebrand till NT.

Lagledare och sportchef Mikael Wirebrand har ett positivt budskap för fansen inför nästa säsong.

- Annons -

– Nästa år kommer vi vara med och fightas längre upp. Det kommer att vara väldigt roligt att vara Varg-supporter nästa år och tillsammans ska vi göra något riktigt skoj 2025.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna