- Annons -

Så gick det för mitt Bauhasligatips – inte helt uselt

Grundserien är slut och det är dags att titta på hur undertecknad trodde att det skulle gå inför säsongen och hur det faktiskt gick.

- Annons -

Nedan är mitt tips från i våras, innan säsongen drog igång. Placeringen i parentes är den faktiska placering som laget fick i årets grundserie.

1) Lejonen (etta)
2) Västervik (tvåa)
3) Piraterna (sexa)
4) Dackarna (fyra)
5) Indianerna (trea)
6) Smederna (femma)
7) Rospiggarna (sjua)
8) Vargarna (åtta)

När vi summerar tipset kan vi se att jag tippade rätt på fem av åtta positioner i tabellen. Man kan fundera på huruvida det var flyt, eller om grundserien slutade ungefär som man kunde tro?

- Annons -

Nåväl, jag trodde mycket på Lejonens trupp, framförallt deras vassa bänk. Västervik var ganska solklart att även de skulle vara vassa. De hade ett mer komplett lag än på många år. Vad det gäller Piraterna så är de en besvikelse för min del. De har ett lag som jag tycker ska prestera på en högre nivå. Dackarna var ungefär som man kunde tänka sig baserat på att de inte skulle använda sin starkaste uppställning varje match. Sen hade de en något struligare väg baserat på skador, men fyra kändes rimligt.

Indianerna gjorde det bra, gick under radarn men blev till slut trea. En bra grundserie av dem, mycket starkt. Smederna även de starka, även om de tappade lite på slutet.

Vad det gäller Rospiggarna och Vargarna så gick det ungefär som man kunde förvänta sig. Jag tror dock att Rospiggarna hade gått till slutspel om Lindbäck inte blivit avstängd. Med en riktigt bra svensk och Laguta samtidigt hade det blivit giftigt.

Nu är det bara det roligaste kvar, slutspelet.

Efter tuffa säsongen – Jansson lämnar
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna