- Annons -

Därför saknas Drabik än en gång: ”Kollar om vi kan hjälpa honom”

Maksym Drabik är en fantastisk förare när allting stämmer för honom. Just nu gör det inte det, än en gång står han utanför Smedernas lag.

- Annons -

Smederna har en viktig match i sista omgången av Bauhausligan grundserie. För motståndet står Kumla Indianerna och siktet är inställt på att sluta trea. Då saknas Maksym Drabik än en gång. Den tänkta stjärnan som endast kört sex matcher har fortsatta bekymmer.

– Han ville vara med men det fortsätter strula för honom. Just nu har han ingen mekaniker och han letar febrilt för att hitta någon. Vi kollar också om vi kan hjälpa honom på något sätt framöver men det är inte så lätt att folk så här dags på säsongen, säger Jerker Eriksson till Eskilstuna Kuriren.

På frågan om han kommer kunna vara med i slutspelet svarar Smedledaren följande:

- Annons -

– Det beror på hur saker och ting löser sig och hur de andra förarna presterar. Det är synd att Drabik inte kunnat vara med så mycket. När han är i samma form som i fjol är han jätteviktig.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna