- Annons -

Woffindens nya besked – då är han tillbaka

Tai Woffinden skadade sig i Gorzows Grand Prix. Det har gjort att han tvingats göra ett uppehåll från speedwayen. Tanken var att han skulle vara tillbaka till Cardiffs Grand Prix den 17 augusti. Nu kommer han med ett nytt besked.

- Annons -

Under mystiska och till en början hemlighetsfulla förhållanden presenterade Tai Woffinden att han skulle vara DJ och dessutom köra i Cardiffs Grand Prix. Eller förhoppningen var i alla fall att han skulle kunna köra.

Nu kommer nya besked från stjärnan.

– Jag är förkrossad, men jag måste berätta att jag kommer vara borta från speedwayen i fyra veckor till. Efter det kommer vi att göra om röntgen, och om allt är OK kommer jag att kunna börja köra i september igen, skriver Tai Woffinden på sina sociala medier.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna