- Annons -

Smart förlängning – nu är det läge att plocka tillbaka honom

Vargarna har förlängt kontraktet med Jakub Miskowiak. Sedan tidigare har man ett år kvar på kontraktet med Kevin Juhl Pedersen.

- Annons -

Årets säsong var Vargarnas första i Bauhausligan på tio år. På bortaplan har det inte gått alls bra, det har varit väldigt stora siffror. Att påstå att de varit bra hemma är väl lite att ta i. Men betydligt bättre, de har en vinst, en oavgjord och flera tighta förluster.

Någon mer hemmamatch kommer det inte bli i år. Men jag tycker ändå att det känns som att klubben har en plan inför nästa år. Man har förlängt med Jakub Miskowiak, det var superviktigt. Kevin Juhl Pedersen som de har på kontrakt kan även han utvecklas.

Hade jag varit Mikael Wirebrand hade jag plockat tillbaka Tim Sörensen. Det är läge för det, dansken som gjort det bra för klubben tidigare har en riktigt fin säsong. Jag skulle även förlänga med Jonas Jeppesen, det är en frisk fläkt som kan bidra med en hel del. Det är egentligen inte så många förändringar som behöver till för att Vargarna ska kunna lyfta några placeringar i tabellen.

- Annons -

Mikael Wirebrand var inne på det när han intervjuades av NT. Man behöver en stjärna till. Och så är det ju, jag vill även påstå att man behöver ytterligare en bra mellanförare till. Vad jag även tror att man behöver är förare som vill köra full säsong. Det led man en del av i år. Det blev lite för många förare som inte var tillgängliga.

Här kommer några förslag på nyförvärv som jag tror kan tillföra en del i Norrköping: Tim Sörensen, Rohan Tungate, Jaimon Lidsey, Chris Holder.

Sen vore naturligtvis en dröm för alla som gillar Vargarna att se Kim Nilsson tillbaka i klubben. Men det stannar nog just vid en dröm.

Alldeles oavsett så känns det som att man efter årets säsong har någon form av grund att stå på.

Näst sista omgången körd i Bauhausligan – så gick det
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna