- Annons -

Låt inte ett idiotiskt domslut få oss att glömma vilken otrolig prestation det var

Under fredagen var det final i SON2 i Manchester. Det var en fantastisk insats av Sverige som nu inte får hamna i skuggan av domarens helt felaktiga beslut.

- Annons -

Sverige är näst bäst i världen. Ja, prestationsmässigt till och med bäst i världen, om vi tittar på vad de faktiskt presterade och vad de gjorde på banan i Manchester. För alla vet att Sverige hade vunnit sett till hur de körde och vad de kunde påverka. Hur domaren dömmer kan man som bekant inte påverka och då får det vara som det är.

Vi ska vara glada och stolta över våra svenska juniorers fina prestationer. För de gjorde det förbaskat bra. Och en speedwaykarriär är ett marathon, inte en sprint. Visst nu blev det inget guld den här gången. Men killarna visade vilken nivå de håller och vilken kapacitet de har.

Det var inte sista gången som de körde om medaljer. Det där guldet hade naturligtvis suttit fint. Men vi får inte glömma bort vilken fin insats det här var. Jag känner en stor stolthet över vårt svenska landslag. Silvermedaljörer på pappret, och guldmedaljörer sett till prestation.

Polen återigen mästare – hedersam silvermedalj för Sverige
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna